neděle 27. února 2011

Tisíc a jedna noc online - o čem to všechno je

Možná že sriál Tisíc a jedna noc ještě vůbec neznáte a jste tady jenom proto, abyste o tomto seriálu získali nějaké informace. Pokud tomu je tedy skutečně tak, pak jsme skutečně velmi rád, že právě tady tyto informace najdete. V tomto krátkém článku se dozvíte, o čem tento seriál vlastně je.

Původní Tisíc a jedna noc je velmi stará zbírka různých příběhů. Ty nejstarší příběhy sahají až do dob staré Indie. Hlavním a rámcovým příběhem celé této knihy je příběh o Šeherezádě a zlém králi Šahrijánovi. Ten ji chce zabít, protože jeho kdysi podvedla jeho žena. Proto se každý den ožeí s jednou pannou, stráví s ní noc a ráno ji nechá zabít. Potom už ve měste nejsou žádné ženy, se kterými by se král oženil. Další jeho ženou, která by ještě mohla tuto funkci splnit je právě Šeherezáda. Tamu vypráví tak dlouhé příběhy a tak napínavé, že ji král nikdy nenechá popravit. Ona mu mezitím porodí několik dětí a tak ji nakonec král ušetří.

Novodobá verze se samozřejmě od té původní velice liší. Z krále se stane podnikatel a Šeherezáda je architektka s vážně nemocným synem. Architekta Šeherezáda je velmi krásná, inteligentní a také schopná ve své práci. Nastoupí do obří společnosti, kterou vlastní poněkud tvrdý a velmi chladným a drsným dojmem působící Onur. Šeherezáda má však jeden obrovský problém, se kterým si neví rady a hlavně na něj potřebuje peníze. Její syn má totiž leukémii. Šeherezáda je na všechno úplně sama, protože její manžel Ahmed, kterého veli a z celého srdce milovala tragicky zahynul. Tímto velkým problémem je nemoc jejího syna. Tento nemocný synek potřebuje operaci, která je však skutečně velmi nákladná. chudák Šeherezáda nemá peníze na to, aby mohla tuto velice nutnou operaci synovi zaplatit. toto je právě ta věc, která celý příběh Tisíc a jedna noc online odstartuje. Jistě ase ptáte, jak ho odstartuje, že? No to je velmi jednoduché.
Šeherezáda dostane od svého šéfa kvůli své výjimečné kráse velmi zajímavou nabídku. Šéf jí nabídne, aby s ním za velmi slušný finanční obnos, který potřebuje na operaci syna strávila noc. Ona tuto nabídku samozřejmě přijme, protože jsou ty peníze velice potřebné. Tímto jejím činem vlastně začíná celý dlouhý, zajímavý a strastiplný příběh hlavních charakterů tohoto seriálu Tisíc a jedna noc. Po této první noci začne Šeherezáda Onura nenávidet, zatímco tato jedna noc změnila Onurův vztah k ženám a o ji začne velmi milovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat